Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Cesta LPG k zákazníkovi

Přemýšleli jste někdy, jakou cestu musí absolvovat náš plyn LPG, než se opravdu dostane až k vám domů nebo do podniku?🤔 Rozhodli jsme se vám to trochu přiblížit v přehledné infografice!

Cesta LPG k zákazníkovi

Bublající oběd uprostřed přírody, horká sprcha po výšlapu na horské chatě, vůně masa z venkovních grilů, útulné předzahrádky restaurací, romantika mobilních domků, hausbótů či karavanů, vítr ve vlasech při letní projížďce autem, ale i svařovací dílny, ještěrky ve skladu, průmyslové hořáky, hokejové rolby, vrčící elektrocentrály, stopy v horkém asfaltu či horkovzdušné balóny vysoko v oblacích. Hledáte společný jmenovatel? Je jím výjimečná energie LPG, která přináší teplo, světlo a pohodu, ale i sílu a výkon, kdykoliv a kdekoliv je potřeba.

Jak se k Vám ale dostane a kde se vlastně bere? A proč cena LPG není závislá pouze na ceně ropy, jak se mnozí domnívají?


PRIMAGAS s.r.o.
logo PRIMAGAS s.r.o.

Společnost Primagas je přední český dodavatel LPG a LNG. Primagas dodává LPG - propan butan do zásobníků, čerpacích stanic LPG a v PB láhvích ocelových a kompozitních plastových. LPG lze využít pro domácnosti i firmy k vytápění, přípravě teplé vody, ...

 
 
Reklama