Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová generace topných fólií

Nová generace topných fólií HeatDecor má lepší vlastnosti po stránce odolnosti, topí celoplošně a i práce s ní je nyní příjemnější. Instalace jak pod betonový potěr tak i přímo pod plovoucí podlahu.

Topná fólie nové generace

Chceme nabízet pro naše klienty to nejmodernější na trhu a proto investujeme do vývoje a inovací. Výsledkem inovací je nová generace topných fólií HeatDecor G

Inovovaná topná fólie

Nová topná fólie HeatDecor G si zachovává vyhody předešlé generace jako jsou úspora oproti elektrickému vytápění až 30% a oproti vytápění na tuhá paliva až 60%. Nyní je topná fólie odolnější, má větší topnou plochu, inovované provedení rozvodu energie atd. Topná fólie HeatDecor pomáhá ušetřit energii díky tomy, že se teplo šíří rovnoměrně, vytápí se celá plocha podlahy. Výměna tepla je proto velmi efektivní.

Topnou fólie je možné instalovat víceméně pod jakoukoliv podlahovou krytinu. Pro novostavby doporučujeme instalaci přímo pod betonový potěr nebo anhydrit. U rekonstrukci a v bytech je samozřejmě možná instalace přímo pod finální krytinu jako je lamino či vinyl.

Na kvalitní topení má u nás právo každý. Pro více informací a cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat.

 
 
Reklama