Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Retrofit: Náhrada, sanace, modernizace

Kompaktní a spolehlivé otočné pohony pro směšovací armatury, otočné pohony pro uzavírací klapky, koncipované pro nejtěžší podmínky, zdvihové pohony pro regulační ventily, každému ventilu ten nejlepší pohon.

Otočné pohony pro směšovací armatury: Kompaktní a spolehlivé

Svou kompaktní formou jsou pohony HT vhodné pro motorizování směšovacích armatur v tepelně izolovaných topných soustavách. Silný krouticí moment se i po delší době prostoje stará o bezproblémové opětovné spuštění a bezporuchový provoz.

Směšovací pohony HT lze namontovat pouze s jedním centrálním upevňovacím šroubem. Dočasné nebo trvalé mechanické vyřazení umožní bezpečný ruční provoz.

Otočné pohony pro uzavírací klapky: Koncipované pro nejtěžší podmínky

Desetiletí osvědčené pohony řady SR, GR a AF lze použít pro spolehlivé motorizování uzavíracích klapek různých výrobců.

Pro motorizování ventilů jiných výrobců firma Belimo nabízí vhodné montážní sady. Jasně strukturovaná a vždy stejně konstruovaná schémata připojení snižují projektovou náročnost a usnadňují zapojení.

Zdvihové pohony pro regulační ventily: Každému ventilu ten nejlepší pohon

Celosvětově vedoucí technologie pohonů může být dnes použita pro ventily s krátkým i velkým zdvihem (DN 15 až DN 150) všech běžných značek. Zdvihové pohony se dodávají ve výkonnostních třídách 500 až 2000 N. Stávající zařízení lze i dodatečně cenově příznivě zahrnout do systému bus.

U zdvihových pohonů NV se připojení k ventilu a rozpoznání zdvihu provádí automaticky. Tím lze uspořit příslušný čas.
BELIMO CZ spol. s r.o.
logo BELIMO CZ spol. s r.o.

U firmy Belimo naleznete technologii pohonů a ventilů pro topení, větrání a klimatizaci za prvotřídní poměr ceny a výkonu. Servopohony pro topení, větrání a klimatizaci. Servopohony pro požární a odkuřovací klapky. Regulátory průtoku vzduchu. Regulační ...

 
 
Reklama