Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelné čerpadlo postavené na základě úspěšné verze DIPLOMAT INVERTER MINI - CALIBRA

Nová generace tepelných čerpadel země/voda pro rezidentní sektor s invertorovou technologií. Díky technickým vylepšením zvyšuje hospodárnost provozu a užitnou hodnotu zařízení pro koncového zákazníka.

Kompresor vybavený invertorem má proměnný výkon a průběžně přizpůsobuje výstupní výkon aktuálním požadavkům budovy. To Vám umožňuje využít extrémně vysoký roční topný faktor SCOP (ukazuje míru efektivity provozu tepelného čerpadla během celého roku včetně chladných i teplých měsíců).

Funkce vytápění a příprava teplé vody je samozřejmě k dispozici ve standardním vybavení a s rozšiřující kartou je možno využít přídavné funkce jako například chlazení, ohřev bazénové vody a další směšované okruhy pro vytápění. Protože nikdy nespotřebováváte více energie, než je nezbytně nutné, můžete významně snížit účty za elektrickou energii. Tepelné čerpadlo může jako zdroj tepla využívat vrt v podloží, plošný zemní kolektor, nebo podzemní vodu.

Díky vestavěné technologii TWS a množství inovativních řešení dokáže vyprodukovat na svou velikost překvapivě mnoho teplé vody. To znamená, že teplá voda je produkována rychleji a o vyšší teplotě než s tradičními technologiemi. Toto tepelné čerpadlo je také dostupné ve variantě Duo, což znamená, že má samostatně stojící zásobníkový ohřívač teplé vody. Zásobníkový ohřívač MBH má objem 200 litrů.

Použití řídicího systému Genesis umožňuje ze zařízení vytěžit maximum. Tento řídicí systém disponuje dotykovým displejem a je speciálně vyvinutý pro řízení TČ s frekvenčním měničem. S Thermia Online můžete pomocí počítače, tabletu nebo chytrého telefonu vzdáleně monitorovat a ovládat své tepelné čerpadlo.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama