Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Krbové kazety BeF Effi – slouží k rekonstrukci otevřených topenišť na topeniště uzavřená

Když se řekne krb, možná se vám vybaví klasika, otevřený krb postavený z cihel nebo kamene. Takové řešení se možná hodí do domů z minulého století, ale současné interiéry si zaslouží mnohem víc.

Vytvořili jsme pro Vás řadu krbových kazet, které slouží k rekonstrukci otevřených topenišť na uzavřená topeniště bez složité a nákladné demontáže. Toto bezpečné řešení navíc zvyšuje razantně účinnost spalování, snižuje spotřebu paliva a prodlužuje interval mezi přikládáním. Krbové kazety řady BeF Effi patří mezi nejmodernější a nejpropracovanější kazety, které současný trh nabízí a to nejen na území ČR, ale i v zahraničí. Díky jejímu praktickému zpracování je možné kazetu instalovat do jakéhokoliv typu stávajícího otevřeného krbu a její funkční čistý design zajistí, že celý výsledek bude působit velice moderně a elegantně.

Vysokou efektivitu a čistotu hoření zajišťuje, stejně jako u krbových vložek, kvalitní akumulační materiál carcon a snadno vyjímatelný deflektor. O přívod a distribuci vzduchu v kazetě se stará elektronický ventilátor na 230 V + regulátor otáček. Kazeta dále disponuje oplachem skla vytvořeným speciálně pro ni. Její univerzálnost v neposlední řadě podtrhuje také nastavitelný krycí rámeček a stabilizační prvky, jejichž nastavení je přístupné z topeniště.



BeF Home, s.r.o.
logo BeF Home, s.r.o.

Jsme český výrobce krbových vložek a krbových kamen. V naší nabídce naleznete jak krbové vložky s teplovodním výměníkem, tak i krbové vložky teplovzdušné, rohové i designové. Naše krby se vyznačují kvalitním zpracováním a moderním designem.

 
 
Reklama