Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stavebniny DEK rozšířily svůj sortiment v prodejnách a v e-shopu o sekci voda-topení-plyn

Specializované prodejny Stavebnin DEK nabízí kompletní nabídku pro instalatéry, topenáře a řemeslníky čítající více než 8 000 položek.

Zákazníci mohou také veškerý sortiment po objednání odebrat v jakékoliv prodejně Stavebnin DEK, přičemž základní vodo-instalační a topenářský materiál je vždy skladem.

Jsme rádi, že můžeme řemeslníkům, topenářům a ostatním řemeslníkům nabídnout vše, co potřebují. I v této oblasti poskytujeme plnou podporu prostřednictvím proškoleného personálu a jeho osobního přístupu. Letos v tomto sortimentu očekáváme tržby okolo 250 mil. Kč,“ říká Vít Kutnar, generální ředitel skupiny DEK, která kromě prodeje samotného vždy dbá na odbornost a inovace ve službách zákazníkům.

Samozřejmostí jsou i systémová řešení v oblasti obnovitelných zdrojů nebo při hospodaření s vodou. „Nabízíme například kompletní sestavy určené pro zadržování a využívání dešťových vod pro zálivku zahrad i v domácnostech, na které lze získat podporu v rámci dotačního programu Dešťovka,“ říká Adam Petr, ředitel divize voda-topení-plyn Stavebnin DEK s tím, že firma je též schopna vyřídit dotace na sestavy obnovitelných zdrojů energie.

Specializované prodejny vodoinstalačního a topenářského sortimentu jsou v Praze Hostivaři a Stodůlkách, Brně, Ostravě Hrabové a Hrušově, Plzni, Hradci Králové, Pardubicích, Teplicích, Uherském Hradišti, Blansku, Chrudimi, Jindřichově Hradci, Kladně, Mladé Boleslavi, Příbrami, Svitavách, Trutnově a Prostějově


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama