Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Neobvyklé designové radiátory Terma

Designéry značky Terma už přestaly bavit okoukané a nudné radiátory. Ze všedního vytápění koupelny či dalších prostor tak udělali nevšední zážitek plný barev a tvarů.

Atraktivní design značky Terma se nenese v jednom duchu, ale naopak nabízí celou řadu možností pro různé typy koupelen. Chromovými radiátory dovede doslova rozzářit celou místnost. Na své si ovšem přijdou i fanoušci retro a vintage stylu – designové radiátory v jejich koupelně vytvoří opravdu efektní atmosféru. Značka Terma ovšem potěší i majitele atypických prostor, protože dovede nabídnout i rohové radiátory. Zkrátka nevšední design, který zahřeje.

Stylové radiátory značky Terma si můžete prohlédnout v Centru bydlení a designu Křižíkova v Praze (Keraservis), Centru bydlení a designu Kaštanová v Brně (Keraservis) nebo v ostravském koupelnovém studiu Keraservis.


Keraservis
logo Keraservis

Keraservis nabízí komplexní služby v řešení koupelen - od návrhu po realizaci. Je významným dodavatelem obkladů a dlažeb, sanitárního zařízení, luxfer i stavební chemie.V showroomech, které celkově dosahují rozlohy 1 400 m², vás inspiruje ...

 
 
Reklama