Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Systémy pro velké kotelny do 2300 kW

Stavebnicový systém pro velké kotelny 100 - 2300 kW, rozšíření nabízeného sortimentu, nabízíme možnost montáže měřičů tepla či nové kombinace dimenzí čerpadel a směšovačů. Nyní dodatečná sleva -10 %!


Čerpadlová skupina s adaptérem pro měřič tepla V-UK-Z (nesměšovaný okruh pro rozdělovače)

Kompletní jednotka s oběhovým čerpadlem (EL 180 mm) s připojovacím kabelem; dva kulové kohouty (ve zpětném vede ní se zpětnou klapkou); dva kontaktní teploměry integrované do rukojeti kulového kohoutu (rozsah 0-120 °C); jeden kulový kohout čerpadla s přírubou Meibes; izolace EPP; rozteč volitelná od 175 mm; spodní vývod 1 1/2“ vnější závit s plochým těsněním, horní vývod 1“ vnitřní závit; příprava pro montáž měřiče s teleskopickým prvkem a redukcí pro WMZ 3/4“ (konstr. délka 110 mm) a 1“ (konstr. délka 130 mm), osazením čidla 1/2“.

Čerpadlová skupina s adaptérem pro měřič tepla V-MK-Z (směšovaný okruh pro rozdělovače)

Kompletní jednotka s oběhovým čerpadlem (EL 180 mm) s připojovacím kabelem; dva kulové kohouty (ve zpětném vede ní se zpětnou klapkou); dva kontaktní teploměry integrované do rukojeti kulového kohoutu (rozsah 0-120 °C); jeden 3-cestný směšovače vč. plynule nastavitelného obtoku; izolace EPP; rozteč od 200 mm (do 250 mm (vlnitá trubka na obtoku směš-ovače s možností protažení o 50 mm)); spodní vývod 1 1/2“ vnější závit s plochým těsněním, horní vývod 1“ vnitřní závitů; příprava pro montáž měřiče s teleskopickým prvkem a redukcí pro WMZ 3/4“ (konstr. délka 110 mm) a 1“ (konstr. délka 130 mm), osazením čidla 1/2“.

Příprava pro montáž měřiče pro DN 32 (1 1/4“)

jako doplněk pro montáž mimo čerpadlovou skupinu s rozdělovačem V-UK / V-MK DN 32.

Přírubová čerpadlová skupina FL-UK(nesměšovaný okruh pro velké rozdělovače)

Vzdálenost os volně volitelná od 250 mm, kompletně z výroby smontováno, utěsněno a přezkoušeno. Oběhové čer-padlo, 3 uzavírací ventily, integrovaná zpětná klapka, 3 kulové kohouty KFE, 2 teploměry, přídavná možnost připojení 1/2“ v náběhovém a vratném vedení, zachycovač nečistot, díly pro připojení potrubí a spojky včetně spojek Victaulic pro rozdělovač. Max. PN 10, max. 110 °C.

Přírubová čerpadlová skupina FL-MK(směšovaný okruh pro velké rozdělovače)

Vzdálenost os 250 mm, kompletně z výroby smontováno, utěsněno a přezkoušeno. Oběhové čerpadlo, 2 uzavírací ventily, integrovaná zpětná klapka, 3cestný přírubový směšovač, 3 kulové kohouty KFE, 2 teploměry, přídavná možnost připojení 1/2“ v náběhovém a vratném vedení, zachycovač nečistot, díly pro připojení potrubí a spojky včetně spojek Victaulic. Max. PN 10, max. 110 °C.

Více v nabídce firmy MEIBES s.r.o.


Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)
logo Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama