Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Velkoobchod MARO pro podnikatele a montážníky otevřen

Služby pro profesionály jako je prodej pro podnikatele a montážníky zůstal na všech pobočkách MARO zachován. Pro tyto zákazníky v plné míře nabízíme i službu rozvozu zboží.

Společnost MARO s.r.o., obchod a projekce je nucena reagovat na rozhodnutí vlády České republiky ze dne 14. 3. 2020. Služby pro profesionály jako je prodej pro podnikatele a montážníky zůstal na všech pobočkách MARO zachován. Pro tyto zákazníky v plné míře nabízíme i službu rozvozu zboží.

V souladu s tímto rozhodnutím byl ale dočasně přerušen maloobchodní prodej a poskytování služeb konečným spotřebitelům na koupelnových studiích. Doporučujeme využít e-shop společnosti, kde poskytujeme plnohodnotný servis:

Snažíme se, i přes zcela nelehkou situaci, zajistit dostatek materiálu, aby odborníci mohli pokračovat na svých zakázkách a aby co nejméně pocítili dopady současné situace.


MARO s.r.o., obchod a projekce
logo MARO s.r.o., obchod a projekce

Společnost MARO s.r.o., obchod a projekce je velkoobchod pro topenáře a instalatéry. Provoz maloobchodů, E-shopu B2C a koupelnových studií. 12 poboček v České republice. Široký záběr sortimentu výrobků z oblasti topení - voda - plyn- koupelny od více něž ...

 
 
Reklama