Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čidla společnosti Belimo mají bezproblémové použití

Pro zlepšení efektivity budov vyvíjí již více než 40 let firma Belimo průběžně nové výrobky a technologie. Nový sortiment čidel má svůj původ ve vývoji firmy Belimo – např. regulátor VAV, kombinace klapkového pohonu a nanejvýš stabilního čidla diferenčního tlaku nebo Energy Valve™ firmy Belimo, inovační řešení, které integruje čidla s regulačním ventilem.

Energy Valve™ firmy Belimo je tlakově nezávislý ventil, který měří a reguluje energe v tepelném výměníku pomocí integrovaného ultrazvukového čidla průtoku a čidel teploty na přívodu a zpátečce. Energy Valve™ firmy Belimo má k dispozici patentovanou regulaci výkonu a integrovanou logiku Delta-T-Manager, která kontroluje energie v tepelném výměníku a v něm dostupné energie optimalizuje na přívodu a zpátečce s ohledem na rozdíl teplot.

Od svého uvedení na trh získalo Energy Valve™ firmy Belimo celosvětově řadu důležitých vyznamenání v odvětví TVK.


BELIMO CZ spol. s r.o.
logo BELIMO CZ spol. s r.o.

U firmy Belimo naleznete technologii pohonů a ventilů pro topení, větrání a klimatizaci za prvotřídní poměr ceny a výkonu. Servopohony pro topení, větrání a klimatizaci. Servopohony pro požární a odkuřovací klapky. Regulátory průtoku vzduchu. Regulační ...

 
 
Reklama