Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ušetřete za plyn s Primagasem, podpořte raději svou oblíbenou kavárnu!

Využijte aktuálního poklesu cen zemního plynu a fixujte si akční cenu komodity 560 Kč/MWh bez DPH v rámci ceníku AKČNÍ JISTOTA až do konce roku 2021. Změna dodavatele je brnkačka.

PRIMAGAS již několik let nedodává pouze zkapalněné plyny, ale také zemní plyn. Specifikum tohoto produktu je, že lze změnit dodavatele komodity bez nutnosti jakýchkoliv technických úprav, lze ji provést on-line a celý proces za vás může udělat nový dodavatel. Nemůže se nikdy stát, že byste zůstali bez plynu, distributor se totiž nezmění. Při změně dodavatele máte tedy šanci téměř bezpracně ušetřit tisíce korun ročně.

Zrovna v této době se tedy nabízí ušetřit "zbytečné" náklady na zemní plyn a věnovat je na něco smysluplnějšího. PRIMAGAS nabízí fixaci akční ceny 560 Kč/MWh bez DPH v rámci ceníku AKČNÍ JISTOTA až do konce roku 2021. A nejsou v tom schované žádné skryté podmínky, ani poznámky pod čarou - hrdě se totiž hlásí k Etického kodexu obchodníka se zemním plynem, jehož znění navrhnul Energetický regulační úřad.

V rámci akce Přiveďte souseda je také možné poslat Primagasu tip na nového zákazníka na zemní plyn, pro kterého by tato akce byla zajímavá (ať už souseda, známého či příbuzného) a nechat si vyplatit odměnu v rozmezí 300 Kč - 5 000 Kč. Stačí napsat na zemniplyn@primagas.cz. Slevy se sčítají a množství "přivedených sousedů" je neomezené.


PRIMAGAS s.r.o.
logo PRIMAGAS s.r.o.

Společnost Primagas je přední český dodavatel LPG a LNG. Primagas dodává LPG - propan butan do zásobníků, čerpacích stanic LPG a v PB láhvích ocelových a kompozitních plastových. LPG lze využít pro domácnosti i firmy k vytápění, přípravě teplé vody, ...

 
 
Reklama