Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nechte se inspirovat novým konfigurátorem Schiedel

Pro všechny, kteří se chystají stavět, přichystal Schiedel novou online aplikaci, která pomůže s výběrem a optimálním umístěním komínového systému s integrovaným krbem.


Schiedel KINGFIRE CLASSICO S.

V novém Konfigurátoru si můžete pohrát se všemi typy monolitických komínových sestav Kingfire Parat a s krbovými kamny Sirius. Kromě výběru konkrétní krbové vložky, můžete vámi vybraný produkt libovolně umísťovat do vzorového prostoru. Měnit barvy stěn, případně obklady krbového modulu Kingfire. Můžete si tak objasnit, zda-li se krbová vložka bude lépe vyjímat v obytné části, jídelním koutě, případně by měla tvořit jakýsi dělící prostor mezi různými bytovými zónami.

Výhodou plánování krbové vložky ve fázi projektu je přizpůsobení prostoru krbu, kterému můžete věnovat zaslouženou centrální pozici v rámci vašeho nového domu. V případě dodatečné instalace krbové vložky je její umístění nutné promýšlet v rámci hotového interiéru, se kterým se již velmi komplikovaně hýbe.

Zkrátka nechte se inspirovat našimi originálními interiéry, kde hlavní roli hraje krb. Ostatně pokud se rozhodnete do tohoto ekologického, levného a na výsost příjemného tepelného zdroje investovat, vězte, že si již život bez přítomnosti plápolajícího ohně, nebudete umět představit.


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama