Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elektrické podlahové vytápění - montáž, prodej, servis

Instalujeme topné kabely, topné rohože do novostaveb i rekonstrukcí již od r. 1974. Podlahové topení je vhodné jako hlavní zdroj vytápění nebo k temperaci podlahy.

Elektrické podlahové topení montujeme od r. 1974 a jsme nejstarší odbornou firmou v ČR. Pro podlahové vytápění se používají buď topné rohože nebo topné kabely.

Elektrické topné rohože se nejlépe hodí při rekonstrukcích objektů, kdy zákazník požaduje podlahové vytápění, ale nelze použít skladbu podlahy s velkou konstrukční výškou. Výška topných rohoží je jen 3 mm, tzn. že jsou jednoduše skryty ve stavebním lepidle pod dlažbou nebo v nivelaci. Výkony topných rohoži se pohybují od 90W/m2 - 160W/m2 a volí se podle toho, zda se jedná o zateplené nebo nezateplené podlahy. Elektrické topné rohože se hodí jak pod dlažbu, tak i pod jakékoli jiné krytiny.
Je důležité správné nastavení maximální teploty podlahy v závislosti na použité krytině. Ve většině případů se max. teplota podlahy nastavuje na 27°C, což vyhovuje požadavkům na téměř všechny podlahové krytiny.

V případě novostaveb, nebo větších rekonstrukcí je výhodnější použít topné kabely pro jejich variabilitu a nižší cenu. Topné kabely jsou nabízeny v různých výkonových variantách, od 5 do 20W, a velkého množství délek. Doporučujeme, obrátit se na naši firmu pro zhotovení správného návrhu podlahového topení a následnou montáž.
Montáž provádíme obvykle během jednoho dne a se zárukou, že je vše provedeno správně.
Spolu s montáží elektrického podlahového topení nabízíme i prodej materiálu a případný servis.

V případě že uvažujete o podlahovém topení, neváhejte nás kontaktovat.


EKOTERM s.r.o.
logo EKOTERM s.r.o.

Komfortní a úsporné elektrické podlahové topení / vytápění, temperování studených podlah. Ochranné systémy pro venkovní plochy, střechy, okapy, žlaby a svody před ledem a sněhem, ohřev potrubí. Topné kabely, rohože, regulace. Výrobce EKOHEAT, zastoupení ...

 
 
Reklama