Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pomůžeme vám s vyřízením dotace na tepelné čerpadlo i na kotel

Většina míst Kotlíkové dotace neúprosně mizí. Některé kraje svůj zásobník již uzavřely zcela. Nenechte nic náhodě.

Všechny možnosti dotací v ČR na nové vytápění zajišťuje specializované Topíte oddělení, které pomohlo většině zákazníků kompletním balíčkem (tedy včetně instalace nového zařízení).

Vyřízení dotace od největší topenářské firmy v ČR

Obejděte papírování a nevyhazujte svůj čas do kamen. Vyřídíme vše za zlomkovou cenu, než bývá u většiny společností standardem. Ať už požadujete dotaci na tepelné čerpadlo, na plynový kondenzační kotel nebo jen poradenství v širokém poli topenařiny, jsme tu pro vás.

Nenechte si utéct až 127.500 Kč

Většina míst Kotlíkové dotace neúprosně mizí. Některé kraje svůj zásobník již uzavřely zcela. Nenechte nic náhodě. Poslední vlna dotací běží.

Nejen „Kotlíkovky“, ale i výhodná NZU

Nová zelená úsporám se zaměřuje se na úspory v oblasti energií a na širší využití obnovitelných zdrojů v rodinných domech. Získat můžete 60 000 Kč až 80 000 Kč podle zvoleného typu čerpadla.

Čistá Praha

Jako majitel nemovitosti v Praze se vás může týkat program Čistá Praha. A pokud nesplníte podmínky žádné z dotací, nezoufejte. Můžete využít možnosti výhodného financování, které pro vás rovněž zajišťujeme.

Dotaci vyřídíme bez podmínky instalace a naopak

Pokud máte dotaci již schválenou, pomůžeme vám vybrat zdroj vytápění na míru vaší domácnosti. Rekonstruovaný dům v Krkonoších a novostavba za Prahou není zkrátka to samé. Zažijte digitální službu 3. tisíciletí v oblasti topenařiny a nechte si své nové zařízení nainstalovat i doživotně servisovat v rukách expertů.
 
 
Reklama