Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Léto plné barev s Radiátory Laurens

Ačkoli nejsou letní měsíce přímo spojeny s vytápěním, je nutné, dívat se dopředu. Právě teď je ta pravá chvíle pro řešení a plánování nových designových radiátorů do vašeho interiéru.

Radiátory Laurens se staly za dobu svého působení na trhu v České republice známé díky luxusnímu a neobvyklému vzhledu, vysoké kvalitě a v neposlední řadě především díky svému nadstandardnímu zákaznickému servisu. Také díky široké nabídce povrchových úprav, které Laurens nabízí, je mnoho možností jak barevně sladit nový designový radiátor s interiérem.

Již po několikáté v řadě pro své zákazníky firma Laurens Radiátory připravila známou a oblíbenou akci “Léto plné barev”, díky které nemusí váhat nad výběrem povrchů z důvodu vyšší ceny žádný klient. Není nutno se tedy omezovat pouze na standardní povrchové úpravy. Vyberte si povrch radiátoru, díky kterému bude váš interiér jedinečný a osobitý.

Letošní akce “Léto plné barev” se bude vztahovat na všechny příplatkové barvy, které jsou uvedeny u jednotlivých radiátorů. Speciální povrchové úpravy Laurens, galvanické barvy i povrchové úpravy dle vzorníku RAL bude možné pořídit s atraktivní slevou až 50% z ceny příplatku.


Laurens Designové Radiátory
logo Laurens Designové Radiátory

Proč si vybrat radiátor Laurens? Radiátor Laurens je nevšední radiátor pro všední den. U radiátorů Laurens klademe již od roku 1993 důraz především na spojení designu a vysokého výkonu. Radiátory z řady "New Technology" mají nejen nadčasový design, ...

 
 
Reklama