Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Harmonie ohně pro váš domov

BLAZE HARMONY, v překladu "harmonie žáru", je rodinná, ryze česká firma, která patří se svými technicky nadčasově řešenými kotly mezi nejrychleji rostoucí firmy v oboru.

Naše filozofie je zaměřena na výzkum a vývoj nových trendů v oblasti spalování biomasy. V nově vybudované nejmodernější laboratoři a zkušebně zajišťujeme konstruktérům ty nejlepší podmínky pro výzkum a vývoj. Proto jsou naše produkty řešeny zcela jinak, než stávající tradiční kotle jiných značek. Od samého počátku je záměrem společnosti přinášet novátorská řešení a svým zákazníkům nabídnout takový systém spalování biomasy, který bude poskytovat ty nejlepší podmínky běžného provozu:
  • EKONOMIKA - hospodárné a ekonomické vytápění
  • EKOLOGIE - velmi nízké emisní hodnoty spalování u všech produktů
  • KOMFORT - komfortní a jednoduchá obsluha
  • SPOLEHLIVOST - minimum servisních zásahů a minimum náhradních dílů
  • DOSTUPNOST - výborný poměr ceny k výbavě a možnostem produktu

Dřevozplynovací kotle a kombinované kotle

Zplynovací kotle na kusové dřevo, brikety, piliny a štěpku nabízí unikátní řešení pro vytápění vašeho domu. Patentované technologie a promyšlená konstrukce umožňují téměř bezobslužný provoz při nízké spotřebě paliva. Kombinované kotle na pelety vychází ze zplynovacích kotlů. Patentované řešení hořáku se samočistící spalovací komorou přináší navíc bezúdržbové spalování pelet.

Automatické kotle na pelety

Nabízí bezúdržbové spalování pelet. Rotační hořák s rotační komorou umožňuje spalovat také pelety nižší kvality. kotle navržené s maximálním důrazem na detail.
BLAZE HARMONY s.r.o.
logo BLAZE HARMONY s.r.o.

BLAZE HARMONY je česká dynamická firma, která se zaměřuje na novátorská řešení v oblasti spalování biomasy. Výsledky z vlastního výzkumu a vývoje realizuje a uvádí na trh v podobě unikátních produktů. Nabízí zplyňovací, kombinované a automatické kotle na ...

 
 
Reklama