Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Projekt Bosch Inspire pro střední odborné školy

V rámci projektu Bosch Inspire spolupracujeme se SOŠ po celé České republice a přinášíme žákům i učitelům možnost nahlédnout přímo pod pokličku našeho řemesla.

Tento projekt, jak už jeho název napovídá, má mladé lidi inspirovat věnovat se řemeslu, které se rozhodují či už rozhodli studovat, protože to má smysl. My v Bosch Termotechnice to potvrzujeme příběhy našich spolupracujících a úspěšných instalatérů či techniků. Pořádáme dny otevřených dveří, tzv. Inspire Days, které přináší kombinaci zajímavé teorie a ukázku tepelných zdrojů a systémových řešení v praxi. Abychom usnadnili školám praktickou přípravu žáků v rámci výuky, vybavili jsme vybrané školní kotelny funkčními výrobky, na kterých si žáci mohou trénovat potřebné úkony.

Vzhledem k tomu, že letos na jaře nebyly návštěvy našich školicích center ani přednášky odborníků možné, připravili jsme sérii videí k podpoře online výuky.

Již na podzim se ale vracíme s těmi skutečnými Dny otevřených dveří, které jsou naplánovány pro 6 středních odborných škol z celé České republiky. V případě zájmu o spolupráci nás kontaktujte na vytapeni@cz.bosch.com


Bosch Termotechnika s.r.o. - obchodní divize Bosch Junkers
logo Bosch Termotechnika s.r.o. - obchodní divize Bosch Junkers

Tepelná čerpadla, klimatizace, plynové kondenzační kotle, atmosférické kotle, elektrokotle, plynové průtokové ohřívače, zásobníky TUV, regulace, solární systémy.

 
 
Reklama