Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové samostojné a nástěnné konvektory

MINIB uvádí na trh nové samostojné a nástěnné konvektory s jednoduchou instalací a s elegantním designem. Kontaktujte nás pro cenovou nabídku ještě dnes!

Konvektory MINIB vynikají vysoce efektivním provozem. Při minimálních nákladech na vytápění dosahují maximálního tepelného komfortu díky přirozené cirkulaci vzduchu. Firma nyní představuje nástěnné a samostojné konvektory z nerezové oceli. Samostojné a nástěnné konvektory jsou ideální náhradou klasického radiátoru v novostavbách ale i při rekonstrukcích. Při vhodné volbě rozměrů a technických parametrů dodávají vysoký výkon i při malých rozměrech. Díky široké škále rozměrů samostojné a nástěnné konvektory jsou využitelné ve velkých administrativních budovách ale i v rezidenčních budovách, rodinných domech nebo i v historických budovách. Konvektory s malými rozměry jsou ideální pod velké okna v dnešních moderních budovách / bytech.

Předností nového typu konvektoru je elegantní design, neboť tělo konvektoru je vyrobeno způsobem, který neodkrývá spoje nebo spáry. Výsledný výrobek má čistý a celistvý vzhled. Díky možnosti volby libovolné barevné kombinace těla a mřížky konvektoru, konvektory zapadnou do každého interiéru, nebo naopak, mohou tak tvořit i designový prvek v daném interiéru. Kromě elegantního a jednoduchého designu hlavní výhodou nových typů konvektorů je jednoduchá montáž a připojení, což znamená časovou úsporu a tím úsporu i na nákladech.

Vlastnosti a výhody:

  • bez ventilátoru / s ventilátorem
  • opláštění z nerezové oceli
  • optimalizovaná montáž a připojení
  • jednodušší údržba
  • celistvý vzhled bez spár
  • možnost jakékoliv barvy RAL konvektoru i krycí mřížky
 
 
Reklama