Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CAIRO PRO 1.2 výpočetní software po registraci ZDARMA

Nové funkce CAIRO PRO 1.2 umožňují výběr deskových pájených výměníků tepla pro aplikaci kondenzace a vypařování. Databáze produktů je tak doplněna o řadu R-line.

K získání tohoto programu je nutná registrace zájemce, umožňující jeho kontaktování. K tomu slouží registrační formulář, dostupný z webové stránky www.secespol.cz. Na základě registrace obdržíte e-mail s odkazem ke stažení instalačního balíčku a aktivačním kódem (licenční klíč vkládaný do programu, bez nějž není software funkční). Poté se již může přikročit k instalaci programu a aktivaci zaslaným klíčem.

Platnost licence je 1 rok, před jejím vypršením je uživatel automaticky informován, zda-li má zájem o její obnovu. Prodloužení / obnova licence se provádí bez další registrace, odesláním e-mailu do zákaznické schránky SECESPOL (www.secespol.cz).

S takto získaným programem dostanete do rukou efektivní nástroj s automatickými aktualizacemi a plnou zákaznickou podporou. Výhodou CAIRO PRO 1.2 je jednoduchost a detailní technické informace o výměnících tepla včetně rozměrových výkresů, maximálních pracovních parametrů, hmotnosti, materiálového provedení a specifikace připojení. Software je propojený s ceníky produktů, a proto řadí všechna dostupná technická řešení automaticky podle ceny. Součástí programu CAIRO PRO 1.2 je také kompletní manuál, dostupný z menu Nápověda.

Doufáme, že tento program pomůže všem projektantům k efektivnímu návrhu výměníků tepla v oblasti chladírenských technologií.


HEXONIC CZ s. r. o.
logo HEXONIC CZ s. r. o.

SECESPOL se změnila v HEXONIC. Společnost HEXONIC CZ je významný výrobce protiproudých trubkových spirálových, trubkových a deskových výměníků tepla v zastoupení firmy Hexonic Gdaňsk soustředící se na ohřev, vytápění, chlazení a další aplikace.

 
 
Reklama