Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vytápění a teplá voda ze vzduchu - LG Therma V

LG Therma V - ušetřete své peníze a životní prostředí. Tepelné čerpadlo vzduch - voda je určeno pro vytápění a ohřev teplé vody v nových i starších rodinných domech, ale i v komerčních objektech.

Vytápění a teplá voda ze vzduchu -  LG Therma V, foto LG Electronics CZ
Vytápění a teplá voda ze vzduchu - LG Therma V, foto LG Electronics CZ

Čerpadla LG vyřeší chlazení i topení ve všech typech obytných i komerčních objektů

Tepelné čerpadlo vzduch - voda je určeno pro vytápění a ohřev teplé vody v nových i starších rodinných domech, ale i v komerčních objektech. K čerpadlu lze připojit staré i nové radiátory, podlahové i stěnové vytápění, fancoilové jednotky i podlahové konvektory. Můžete také vyhřívat bazén, krb, fotovoltaické články či jiný zdroj tepla.
LG tepelná čerpadla přináší čtyřikrát vyšší energetickou účinnost (COP) než klasické topné systémy díky využití energie okolního prostředí. Má vyšší účinnost oproti standardním výrobkům s AC invertorem.


Tepelná čerpadla LG jsou registrována v dotačních programech v Česku i na Slovensku. S vyřízením dotací vám rádi pomůžeme. Využít můžete některý z následujících programů:

  • Kotlíkové dotace
  • Nová Zelená úsporám
  • Místní dotace
  • Zelená Domácnostiam (pro Slovensko)

Benefity

  • Dálkové ovládání Smart ThinQ
    Díky Smart ThinQ můžete ovládat své topení na dálku odkudkoliv svým smartphonem se systémem Android nebo iOS. Aplikace je velmi jednoduchá a nabízí mnoho funkcí.
  • Kontrolní panel s Wi-Fi
    Ovladač s barevným dotykovým displejem je možné jednoduše ovládat přes Wi-fi. Ovladač má automatickou kontrolu počasí a času, program pro nastavení období, času, provozního režimu a cílové teploty.
  • R-Scroll kompresor
    Nový LG kompresor je kombinací vysoké výkonnosti, nízkých vibrací a jednoduché konstrukce. Unikátní konstrukce kompresoru speciálně vyvinutá pro čerpadla s vyšší účinností a delší životností.
  • Ekologické chladivo
    Díky ekologickému chladivu R32 má tepelné čerpadlo LG lepší tepelný výkon a nižší spotřebu energie pro získání tepla. Čerpadlo pak podává vysoký výkon i při chladnější venkovní teplotě.
  • Funkce "Anti-Legionella"
    Bakterie Legionella se obykle vyskytuje a množí v úsadách teplovodních potrubích, boilerech a klimatizacích. Tepelné čerpadlo má integrovanou funkci "Anti-Legionella", která zajistí, že systém automaticky 1x týdně zahřívá zásobník vody na 70°C a tím ochrání celé vaše zařízení.
 
 
Reklama