Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Metody svařování PE plynovodů a přípojek

Tato technická pravidla stanovují rozdělení svařovacích metod, rozsah jejich použití pro svařování PE plynovodů a přípojek k technické praxi.


České sdružení pro technická zařízení a Česká společnost pro svařování produktů ve spolupráci s Cechem topenářů a instalatérů České republiky vydali

TPG 921 03 Svařování, pájení, řezání
METODY SVAŘOVÁNÍ PE PLYNOVODŮ A PŘÍPOJEK

Tato technická pravidla stanovují rozdělení svařovacích metod, rozsah jejich použití pro svařování PE plynovodů a přípojek k technické praxi. U jednotlivých svařovacích metod stanovují rozsah platnosti, požadavky na svařovací zařízení, nářadí a pomůcky, přípravu ke svařování, svařovací postupy a jejich použití.

Z obsahu: Rozsah platnosti, Názvosloví, Technické požadavky, Podmínky kvalitního provedení sváru, Svařování plastů-metoda horkým tělesem na tupo, Svařování platů-elektrosvařování, Svařování plastů-metoda polyfúzní, atd…..

Objednávky TPG 921 03 na cti@cechtop.cz , uveďte doručovací adresu, zašleme Vám jej obratem poštou.



Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama