Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TS30 Tepelně spínaná zásuvka

TS30 je digitální tepelně spínaná zásuvka pro automatickou regulaci elektrických topných i chladící soustav (přímotopy, vysoušeče ručníků, krby, klimatizace) v rodinných domech, bytech, kancelářích.

Je možné nastavit až šest časových intervalů s různými teplotními úrovněmi na každý den. Termostat je konstruován tak, aby mohl být používán i v objektech s přepínáním VT a NT, který se využívá pro vytápění. Termostatu nevadí krátké, několikahodinové vypínání pomocí HDO. Zálohu chodu hodin zajišťuje superkapacitor, u kterého nedochází k poklesu parametrů, jako u levnějších řešení s NiMH baterií.

Hned na první pohled Vás uchvátí velký podsvícený displej, ale to není vše co Vás překvapí v nové tepelně spínané zásuvce TS30! Naše vývojové oddělení pečlivě naslouchá Vašim požadavkům a do této verze přidali opravdu skvělé funkce. TS30 je vhodná i do míst, kde se využívá přepínání NT a VT (nízkého a vysokého tarifu). Toto krátkodobé vypínání nezkracuje životnost přístroje a díky záloze času přístroj po obnovení napájení pokračuje v nastaveném programu.

  • Nový režim BOOST zapne zařízení na nastavený čas (10minut až 5 hodin), tuto funkci jistě využijete při vysoušení ručníků.
  • Funkce "Otevřené okno" šetří energii. Pokud náhle poklesne teplota v místnosti (např. vlivem otevření okna) o nastavenou teplotu během 2 minut, zásuvka vypne připojený spotřebič.
  • Udržuje nastavenou nezámrazovou teplotu (funkci lze i deaktivovat).
  • Měří celkovou spotřebu od zadaného data, stačí nastavit příkon připojeného zařízení ve Wattech.

Mohu TS30 použít i pro chladící systémy?
Samozřejmě, stačí nastavit režim COOL a při překročení aktuální teploty nad požadovanou sepne výstupní relé.

 
 
Reklama