Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wilo - náhrady čerpadel

Díky nové platformě náhrad čerpadel dokážete jednoduše a rychle vyměnit čerpadlo. Nyní s více funkcemi a rozšířeným obsahem.

V databázi jsou uloženy nejběžnější značky a modely čerpadel. Pomocí několika stisknutí myší získáte všechny informace, které potřebujete pro bezproblémovou výměnu.

Zde také naleznete informace o veškerém náhradním příslušenstvím a popis postupu výměny. Web www.zamenycerpadel.cz je ale mnohem víc než prostor pro výměnu čerpadel.

Příklady informací, které najdete na webu:

  • Charakteristiky čerpadla (platí pro určité značky a modely)
  • Odkaz na online katalog
  • Alternativní návrhy na výměnu
  • Úplný popis náhradního čerpadla
  • Vhodné příslušenství
  • Montážní návod a ES prohlášení pro čerpadlo a příslušenství

Přehled zaměnitelnosti výrobků najdete také v naší aplikaci „Wilo Assistant“. Stáhněte si aplikaci Wilo Assistant do svého chytrého telefonu nebo tabletu a využívejte navíc řadu dalších funkcí.

Wilo- náhrady čerpadel jsou samozřejmě k dispozici v mobilní verzi, nástroj najdete v populární aplikaci Wilo „Wilo-Assistant“. K dispozici pro Android i iOS.


WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 
Reklama