Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Těsnící kapalný systém BaCoGa od r. 1979

Netěsné topení, chlazení, kotel, plynovod, nebo rozvod vody.
Prasklá trubka ve zdi, podlaze, nebo ve výkopu???

Již od r. 1979 je systém BCG těsnících kapalin jediným patentovaným originálním produktem, který umí řešit netěsnosti na potrubních systémech , s únikem média nad 1000/24hod.

Za plného provozu topného systému, může BCG zatěsňovat bez omezení komfortu. Bez hledání, kopání, bourání ve Vašem domě, dokážete provést opravu s pomocí instalatéra-topenáře a ti šikovnější i sami svépomocí.

Nejdůležitějším aspektem je správná volba kapaliny BCG. Musí umět velikost úniku a musí ji být dostatek na objem vody v systému.

Se vším Vám poradí, spočítá, zajistí, vymyslí i dostatečně vysvětlí na info lince společnosti BCG Technik s.r.o., která zajišťuje distribuci produktů BaCoGa a UNIPAK v celé ČR a SR na tel.: 602252509

Kapalina vytvoří na netěsném místě zátku, na kterou se dává i doživotní záruka, zátka vydrží 1200°C a není dál rozpustná. Problém není ani se systémy, kde jsou nemrznoucí směsi, inhibitory, lihové či jiné náplně. BCG řeší i plynovody, soláry a rozvody pitné vody.


BCG Technik s.r.o.
logo BCG Technik s.r.o.

Prodej kapalných těsnicích, čisticích a ochranných prostředků značky BCG. Speciální kapaliny na zatěsňování a čištění pitné vody, rozvodů topení a plynovodů, kanalizací, bazénů, nádrží, solárních systémů. BCG Kapaliny utěsní všechny druhy potrubních ...

 
 
Reklama