Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Programovatelný termostat IVAR.WITIME

WiTime je polozapuštěný termostat WiFi, programovatelný z chytrého telefonu přes aplikaci, napájený ze sítě, s možností připojení vzdáleného snímače teploty. Umožňuje pohodlné řízení vytápění i chlazení.

Programovatelný termostat IVAR.WITIME
Programovatelný termostat IVAR.WITIME

WIFI týdenní prostorový termostat je vybaven elegantním kruhovým LCD displejem a čtyřmi dotykovými tlačítky, které umožňují ovládání základních funkcí i offline, přímo z termostatu, bez připojení.

Takto je možné nastavovat požadovanou teplotu, volit provozní režim mezi vytápěním a chlazením, spravovat nastavení osvětlení, jazyka a přístup k infoservisu.

Týdenní hodinové programování lze nastavit pouze prostřednictvím volně dostupné aplikace přes mobilní telefon nebo tablet. Jedná se o intuitivní jednoduché ovládání se sledováním aktuálních hodnot pro jeden nebo více termostatů WiTime.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama