Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AC Heating tepelná čerpadla Rodinná firma roku 2020

AC Heating je podle veřejnosti nejlepší rodinnou firmou roku 2020. V tradiční soutěži získala společnost z Plzně, která vyvíjí a vyrábí tepelná čerpadla, vysoké hodnocení i od odborné veřejnosti.

AC Heating je společnost, kde současně působí tři generace. Důraz klade především na přidanou hodnotu služby, na vlastní technologický vývoj, a to měřitelném dokonce v celosvětovém měřítku. Řadu plzeňských inovací dnes běžně používají i ti největší světový hráči v oboru. Má dominantní podíl na výrobě a prodeji tepelných čerpadel pro rodinné domy v České republice. Obchoduje také v Irsku, Německu, Belgii a na Slovensku. Firma zaměstnává téměř 100 lidí, a ročně vyrobí a nainstaluje více než 800 tepelných čerpadel.

Asociace malých a středních podniků České republiky dlouhodobě buduje základnu rodinných firem v České republice a vytváří jim právní, ekonomické i poradenské zázemí. Součástí podpory a medializace je soutěž o nejlepší rodinnou firmu roku – Equa bank Rodinná firma roku, která je vyhlašována pravidelně každý rok. Tento rok již po 9. v řadě.

Letošní vítězové soutěže Equa bank Rodinná firma roku 2020 byli slavnostně oceněni v rámci Dne podnikatelů České republiky, který se uskutečnil 11. prosince 2020 v Praze. Předávání se vzhledem k aktuálním opatřením uskutečnilo online formou z hybridního studia.

V kategorii hlasování veřejnosti zvítězila firma KUFI INT, dodávající na trh značku AC Heating tepelná čerpadla. Současně získala celkové 2. místo v kategorii Rodinná firma - střední podnik.

Děkujeme za podporu a ocenění. Velmi si toho vážíme.

Za tým AC Heating
Hana Fikarová


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama