Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Radiátory Tora Brodos překvapivě rychle vyřeší problém s nedostatečným vytápěním

Rychlá instalace, nárok na zlevněný tarif elektřiny, životnost 30 let a bezúdržbovost nejsou jediné plusy českých elektrických radiátorů Tora Brodos.

Rok 2020 se nesl v atmosféře koronaviru. Nové neznámé riziko ovlivnilo rozhodování snad každého člověka — v osobní i ekonomické sféře. A právě díky nejistotám, které přinesla vládní opatření, řada lidí odsunula otázku vytápění, kterou ještě na začátku roku řešili. A nyní, téměř na konci roku, se tato palčivá otázka vydrala na povrch — jak vyřešit nedostatečné vytápění v objektu?

Zatímco v předešlých letech jsme přijímali objednávky konstantně celý rok (v letní sezónně zejména pro novostavby a rekonstrukce, v zimním období přenosné radiátory a lokální topidla), v roce 2020 jsme od března do října zaznamenali pokles, což jsme vzhledem k situaci očekávali. S příchodem října však zájem opět vzrostl a zákazníci dávají jasně najevo, že hledají rychlé a ekonomické vytápění.

Naše elektrické radiátory vyhovují oběma požadavkům. Pořizovací cena je nejen vzhledem k dopravě zdarma dostupná všem, ale klíčové jsou benefity radiátorů. Instalaci zvládne každý elektrikář, není třeba žádných nových rozvodů ani speciálních úprav. Radiátory jsou bezúdržbové a mají životnost 30 let. Ekonomicky se radiátory Tora Brodos dále vyplácejí díky nároku na sníženou sazbu elektrické energie od všech dodavatelů. Dalším finančním plusem je fakt, že radiátor hřeje ještě 45 minut po vypnutí. Společně s termostatem, který udržuje optimální teplotu v místnosti v čase, který zákazník vyžaduje, jsou elektrické radiátory Tora Brodos ekonomickou, ekologickou a rychlou volbou pro vytápění domácností, kanceláří, skladů i kotců.

 
 
Reklama