Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PODCAST: Na Vlnách PKV, majitelé otevřeně o své firmě a energetickém konzultantství

2 spolumajitelé a 5 videí, která vám napoví, proč je PKV jedničkou na trhu energetických úspor. Poslechněte si, jak Ondřej Vaněk s Jiřím Pechem firmu založili a na jakých projektech PKV pracuje.

Téma ekologie a udržitelnosti jsou v posledních letech stále více skloňované ve veřejné i soukromé sféře. Společnosti napříč všemi podnikatelskými obory stále častěji usilují o snižování uhlíkové stopy a efektivnější využívání energií, aby dosáhli tzv. uhlíkové neutrality, kterou prosazuje Evropská unie. Společnost PKV není na poli energetického konzultantství žádným nováčkem. Na trhu působí už 7 let. Pomáhá veřejné i soukromé sféře k efektivnímu využití energie a dosažení cílů v rámci šetrnosti k přírodě, ne náhodou je jejich sloganem: „budujeme energeticky šetrný svět“.

„Šetrnost k přírodě pro nás není marketingový kec“ je jedna z vět, která se objevuje v jejich nové sérii podcastů Na Vlnách PKV, na který vám dnes dáváme tip. Spolumajitelé firmy Ondřej Vaněk a Jiří Pech vás provedou pěti díly, ve kterých se dozvíte, jak se zrodí nápad založit firmu, která pomáhá ostatním firmám snižovat jejich náklady na energie, jak taková firma funguje a co vlastně nabízí. Mimo to vás také provedou tím, jakou firemní kulturu se snaží v rámci své společnosti budovat, nebo proč si myslí, že mají nejlepší kanceláře v Brně.

 
 
Reklama