Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Systém stropního vytápění testujeme v práci i doma

Stropní vytápění je moderní, ekologický, efektivní a jednoduchý systém, který dokáže nahradit radiátory, podlahové vytápění nebo klimatizaci.

Stropní vytápění je moderní, ekologický, efektivní a jednoduchý systém. Funguje na principu slunce, které ohřívá vše pod ním. Ať už měníte celý topný systém nebo chcete stropní vytápění napojit na ten původní, máme pro vás rychlé a jednoduché řešení. Nabízíme tak „vymazlený“ systém stropního topení, že jeho montáž zvládne opravdu každý. Tedy každý, kdo vyleze na štafle.🙂 Za den či dva máte hotovo.

Existuje řada způsobů, jak topit stropem. A také řada firem, které ho nabízejí. Proč si vybrat právě naše stropní profily NeoMega? Proč systém propojit s našimi tepelnými čerpadly NeoRé?

Máme dostatek zkušeností, neboť jsme realizovali již desítky zakázek. Nejen v rodinných domech, ale i v administrativních budovách a bytových domech. 

Instalovali jsme stropní vytápění rychle a snadno, neboť jsme ho ve firmě vymysleli a odzkoušeli sami na sobě. Vlastníma rukama jsme si ho namontovali ve svých vlastních domech společně s našimi tepelnými čerpadly. 

Šest let ho ladíme, vylepšujeme, zjednodušujeme a žijeme s ním každý den. V práci i doma. Všude je příjemné teplo v zimě a příjemný chládek v létě díky stropnímu chlazení. 

Ovládáme teplotu jedním prstem v mobilu díky vlastní aplikaci Simply Neo. Žádný průvan. Žádné plísně. 

Známe opravdu dobře každý kousek systému, který je sestaven z dostupných komponentů v každém hobby marketu. NeoMega je jednoduchá skládačka sádrokartonového podhledu. 

Stropní vytápění a chlazení nás baví. Proto ho dopřáváme každému, kdo o něj projeví zájem. 

Pokračování článku


NEOTA CZ s.r.o.
logo NEOTA CZ s.r.o.

Vyrábíme invertorová tepelná čerpadla vzduch-voda pod značkou NeoRé. Jsme průkopníci stropního topení a chlazení. Provádíme instalaci vytápění domu od návrhu po realizaci. Na naše tepelná čerpadla můžete získat dotace. Poradíme vám, jak na to!

 
 
Reklama