Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová moderní řada kondenzačních kotlů ecoTEC plus a ecoTEC exclusive

Buďte připraveni na budoucnost s novou řadou kondenzačních kotlů Vaillant

S kondenzačními kotli ecoTEC plus a exclusive s technologií ioniDetect uděláte rozhodnutí pro budoucnost. Prověřená kvalita výrobků Vaillant zaručuje dlouhou životnost a inovativní funkce obou těchto kotlů zvyšují jejich účinnost a výkon. 

Nová funkce ioniDetect umožňuje plnou adaptabilitu kotle na měnící se kvalitu plynu. Kotel sám rozpozná změnu vlastností plynu a jeho provoz automaticky přizpůsobí dané změně. 

Nový plochý design a koncept snadného ovládání společně s chytrými regulátory usnadňují instalaci a provoz. Kondenzační kotle ecoTEC plus a ecoTEC exclusive ioniDetect lze navíc ovládat vzdáleně kdykoliv a odkudkoliv. Můžete jej velmi snadno propojit s internetovým modulem sensoNET a aplikací sensoAPP, a spravovat jej tak třeba i cestou domů z práce nebo z dovolené. Toto řešení je nejen velmi pohodlné, ale také zcela udržitelné, neboť kotel tak pracuje pouze tehdy, když je to skutečně třeba.

Více informací


Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)
logo Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)

Díky více než 145 letům zkušeností vám značka Vaillant poskytuje efektivní a ekologická řešení pro vytápění, ohřev teplé vody, chlazení a větrání. V našem produktovém portfoliu najdete kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky, ...

 
 
Reklama