Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konfigurátor koupelnových radiátorů

Praktická koupelna se bez radiátoru neobejde. Navrhněte si ho pohodlně a bez cestování ze svého domova v novém online konfigurátoru, ať už pro sušení ručníků nebo vytápění.


Asymetrické radiátory Zehnder Yucca Asym umožňují obzvláště pohodlné nasunutí ručníků ze strany.

Můžete volit z nabídky nejprodávanějších radiátorů i novinek od švýcarského výrobce Zehnder. Spojují v sobě prvotřídní kvalitu, dokonalou funkčnost a výjimečný design. Vytvoří domov nejen teplejší, ale i krásnější.

Konfigurací získáte specifikaci zvoleného designu, barvy a rozměru radiátoru s příslušenstvím, objednacími čísly, technickými údaji a cenou. Po ukončení konfigurace si návrh stáhnete v Excelu nebo odešlete emailem. Poslouží Vám k objednání radiátoru u nejbližšího certifikovaného prodejce designových radiátorů Zehnder, jejichž přehled získáte na konci konfigurátoru.

V rámci dlouhodobé Akce Colours free můžete navíc pořídit 10 typů nejoblíbenějších koupelnových radiátorů v 6 nejžádanějších barvách za cenu radiátoru v základní bílé barvě RAL 9016.

Více informací


Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 
Reklama