Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka v nabídce - pohybový senzor MS600

V kombinaci s inteligentní zásuvkou (SPE600) nebo relé (SR600) vám tento detektor umožňuje zapnout nebo vypnout osvětlení, když je detekován pohyb.

Ve spojení s pravidly OneTouch může MS600 pracovat s dalšími zařízeními SALUS Smart Home, jako jsou: SR600, SPE600, RS600. V kombinaci s inteligentní zásuvkou (SPE600) nebo relé (SR600) vám tento detektor umožňuje zapnout nebo vypnout osvětlení, když je detekován pohyb.

Zdá se, že se jedná o obyčejnou funkci tohoto typu zařízení, ale při vytváření scénářů provozu domácích spotřebičů, umožňuje mnohem lepší personalizaci vaší automatizace domova. I ty nejjednodušší scénáře výrazně zvyšují vaše pohodlí, např. když odcházíte z kuchyně a nesete občerstvení, tedy máte plné ruce, nemusíte se strachovat o zhasnutí světla. Když senzor nezjistí žádný pohyb - vypne světlo za vás.

Při sestavování pravidel OneTouch přizpůsobených vašemu životnímu stylu, vás může omezit pouze vaše kreativita. Je jen na vás, jak si přizpůsobíte váš domov.

S použitím našeho snímače pohybu zvýšíte své pohodlí i bezpečnost a kontrolu nad svým domovem.

Příklad pravidel OneTouch:

1. Jakmile člen domácnosti vkročí do místnosti (např. kuchyň, chodba), rozsvítí se světla, a naopak když člen domácnosti opustí místnost, světla se zhasnou.

2. Když je detekován pohyb (např. v garáži) - rozsvítí se světla a obdržíte SMS upozornění na tuto skutečnost.

3. Po detekci pohybu může senzor pohybu, fungující v systému SALUS Smart Home, spustit cirkulační čerpadlo TUV - umožní vám používat teplou vodu.

4. Pouhým vstupem do bytu rozsvítíte světla, otevřete / zavřete žaluzie a zvýšíte požadovanou teplotu ve své domácnosti.

Více informací

 
 
Reklama