Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rekuperační jednotka VENUS v BIM databázi MagiCloud

Velice oblíbená kompaktní a tichá rekuperační jednotka VENUS, je určena pro větrání bytů, apartmánů, bytových nebo nízkoenergetických domů. Díky své nízké zástavbové výšce je ideální pro podstropní instalaci.

Jednotka VENUS je stálicí na trhu rezidenčního větrání. Snadno se instaluje a je dostupná v různých velikostech i úrovních technického provedení.

Vybírat budete mezi komfortní regulací s designovým skleněným ovladačem, nebo inteligentní regulací AirGENIO umožňující plně automatický provoz. S využitím aplikace AirGENIO lze rekuperační jednotku ovládat přes mobilní telefon či jiná chytrá zařízení.

3D modely rekuperační jednotky VENUS včetně rozměrových schémat a technických parametrů jsou k dispozici v BIM databázi MagiCloud. BIM jsou k disposici ve formátu DXF i RFA.

  • vzduchový výkon 140 m3/h, 150 m3/h, 300 m3/h, 500 m3/h, 700 m3/h
  • dvě rozměrové řady
  • diagonální protiproudý rekuperátor, účinnost až 93%
  • dvě provedení motorů AC nebo EC

Jednotky VENUS jsou také registrovány v dotačním programu Nová Zelená úsporám.




Multi-VAC spol. s r.o.
logo Multi-VAC spol. s r.o.

Velkoobchod s kompletním sortimentem pro vzduchotechniku a vytápění. Zboží od renomovaných českých i zahraničních dodavatelů. Technická podpora, prezentace výrobků, návrhové programy, e-shop. Sortiment: vzduchové clony, větrací a rekuperační jednotky, ...

 
 
Reklama