Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

OCHSNER TRONIC SMART - více než regulace

Zcela nová inovativní regulace OTS pro tepelná čerpadla OCHSNER přispívá k optimalizaci vašich nákladů, vynaložených na vytápění a ohřev vody.

Ekvitermní regulace OTS (Ochsner Tronic Smart) se ovládá přehledným a intuitivním barevným dotykovým displejem, umístěným na vnitřní jednotce tepelného čerpadla.

Zařízení je možné ovládat také z chytrého telefonu přes Ochsner OTS aplikaci (Android a iOS). Přes dálkový přístup je možné nejen kontrolovat aktuální stav, ale také plnohodnotně nastavovat nebo upravovat požadované hodnoty.

Ekvitermní regulace OTS zajišťuje optimální chod tepelného čerpadla a ve standardním provedení umožňuje řízení 2 topných okruhů, ohřev vody a ovládá bivalentní zdroj. OTS také monitoruje tlak v topném systému, umožňuje zapnutí tichého režimu a přepíná zařízení do režimu chlazení. 

Regulace OTS umožňuje, mimo jiné, také sledovat množství dodané energie pro topení, pro chlazení, pro ohřev vody a také energii užitou na odmrazování. Přídavný modul pak možnosti regulace rozšiřuje o další funkce. 

Při vývoji OTS regulace byl kladen velký důraz na spolehlivost a zabezpečení. Dálkový přístup je zajištěn přes šifrované internetové připojení. Na dálku je proto možné provádět také aktualizaci software a diagnostiku tepelného čerpadla pro servisní účely.

OTS regulace je dodávána u letošních novinek - modelů FALCON a HAWK.
 
OCHSNER je tradiční rakouský výrobce tepelných čerpadel nejvyšší kvality a technologický lídr v oboru. Zařízení OCHSNER se vyznačují nízkou hlučností, vysokými topnými faktory a dlouhou životností.

Více informací o tepelných čerpadlech Ochsner


Premium Power s.r.o.
logo Premium Power s.r.o.

Premium Power s.r.o. je výhradním dodavatelem rakouských tepelných čerpadel OCHSNER na český a slovenský trh. Zajišťujeme dodávky, montáže, autorizované spuštění a také záruční a pozáruční servis dodaných zařízení.

 
 
Reklama