Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Optimální teplo pro všechny tepelné zdroje - krátce x2

Moderní zdroje tepla, jako jsou tepelná čerpadla nebo solární kolektory, pracují s nižšími teplotami přívodu a jsou mimořádně úsporné při zacházení s vynaloženou energií.


Technologie x2 se nachází v každém otopném tělese Kermi a dlouhodobě a pozitivně ovlivňuje účinnost těchto zdrojů tepla. Desková otopná tělesa Kermi jsou optimálním doplňkem všech moderních otopných systémů. Jejich výhody se projeví u všech zdrojů tepla, které potřebují nízkou teplotu zpátečky. Teplonosná látka musí v otopném tělese absolvovat delší cestu. Tím se především v provozu s částečným zatížením při nižších hodnotách hmotnostního průtoku zvyšuje energetická účinnost a vznikají menší ztráty při rozvodu a ohřevu otopného média.

Velký výběr modelů, provedení a barevného uspořádání

Kompletní program deskových otopných těles Kermi therm-x2 kombinuje design, funkci a kvalitní zpracování. Nabízí pro každou stavební situaci a každý požadavek optimální řešení – ať svislé nebo vodorovné provedení, rekonstrukční nebo hygienické řešení, s klasickým nebo moderním vzhledem. K dispozici je celkem 26.572 provedení v pouze 240 základních barvách, jež umožňuje výběr přes více než 6,3 milionů deskových otopných těles Kermi. Provedení označena „-V“ jsou vybavena ventilovou vložkou s přednastavenou hodnotou kv z výroby. Takto již není zapotřebí žádného hydraulického seřízení na místě stavby.

Více o deskovém radiátoru therm-x2 na www.x2inside.cz

Nové video therm-x2 a mnoho dalších klipů najdete na www.kermi.cz/video .

Více informací

 
 
Reklama