Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hoval UltraGas® 2 - nová generace plynových kondenzačních kotlů

UltraGas® 2 představuje novou generaci plynových kondenzačních kotlů pro vytápění a ohřev vody společnosti Hoval, které se dodávají ve výkonovém rozsahu od 125 kW do 1 550 kW.

Plynový kondenzační kotel UltraGas® 2 splňuje nejvyšší standardy z hlediska energetické účinnosti a úspory provozních nákladů. Jeho technické a konstrukční detaily zajišťují bezkonkurenční účinnost a současně snižují spotřebu plynu.

Jako nástupce první - více než 20 lety v praxi prověřené - generace kondenzačních kotlů UltraGas® se může pochlubit bezkonkurenční účinností, nadčasovým a kompaktním designem a novým výměníkem tepla TurboFer®. Tajemství dlouhodobé životnosti spočívá ve vysoce kvalitní nerezové oceli na straně vody. Kotel UltraGas® 2 bez problému zvládne dokonce i velké teplotní rozdíly mezi výstupem a vratným vstupem.

Tento plynový kotel lze provozovat také s biometanem a vodíkem, díky čemuž je připraven na energetický přechod z plynu na biometan a na vodíkovou budoucnost. Stává se tak novým milníkem pro projekty rekonstrukcí a novostaveb, včetně víceúčelových a průmyslových budov, malých komerčních provozoven a velkých závodů. Jeho kompaktní rozměry usnadňují transport a kotel projde standardními dveřmi o šířce 80 cm. 

Účinnost kotle a úspory energie vyšší až o 20 % ve srovnání s běžnými plynovými kotli šetří zákazníkům peníze. Do nové generace kotlů lze snadno integrovat alternativní, trvale udržitelné zdroje energie, jako jsou například solární energie, pelety a tepelná čerpadla. Všechny tyto faktory přispívají k tomu, že kotel UltraGas® 2 je skvělou investicí do budoucna.

Hoval UltraGas® 2 - nový milník.
Na vlně s nadčasovou technologií.

 

Více informací


Hoval spol. s r.o.
logo Hoval spol. s r.o.

Hlavní činností firmy Hoval je výroba a prodej tepelné techniky a vzduchotechniky, podpora projektování, spolupráce s investory a developery při tvorbě komplexních řešení s ohledem na efektivnost a úsporu provozních nákladů, zajištění spolehlivého provozu ...

 
 
Reklama