Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost HELUZ vyrábí cihelné komínové systémy

Společnost HELUZ je prvním výrobcem komínových systémů, který absolvoval se svými systémy zkoušky v souladu s novou normou EN 1443. Je tedy prvním výrobcem u nás, který je schopen svým zákazníkům nabídnout garanci bezpečného zabudování komínů do stavby.

Výsledky zkoušek jsou pro běžného stavebníka nepřehledné, proto HELUZ jako první výrobce komínových systémů vytvořil podrobné návody na zabudování komínu do stavby jako nedílnou součást montážních návodů. „Tím dodáváme jako první na stavbu komín s jasnými pravidly, a všichni mohou s těmito informacemi pracovat, od projektu, přes realizaci až po revizi. Jako jediní tak poskytujeme zákazníkovi jistotu bezpečného komínu v jeho stavbě,“ doplňuje Ing. Miroslav Vacek, Ph.D.

Komínové systémy HELUZ nabízejí širokou možnost využití pro rodinné domky, chaty, chalupy i bytové projekty. Unikátní cihelné komíny umožňují připojení libovolného spotřebiče a jsou využitelné pro všechny druhy paliv. Společnost HELUZ dlouhodobě vyvíjí vlastní sortiment za účelem dosažení vysoké kvality, dlouhé životnosti v kombinaci s přijatelnou cenou. Kompletní sortiment komínových systémů HELUZ zahrnuje šamotové i izostatické komínové vložky, různé varianty nadstřešních částí, prostupy komínů hořlavými konstrukcemi, komínové stříšky a další doplňky. Zvláštní důraz pak klademe na poskytování kvalitního servisu a technické podpory.

Více se dozvíte v tomto článku.

Komínové systémy HELUZ


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 
Reklama