Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kdy se vyplatí pořídit si elektrokotel

Topení elektrokotlem přináší řadu výhod - provoz elektrokotle je čistý, tichý, snadný na obsluhu a nenáročný na prostor.

Topení elektrokotlem přináší řadu výhod - provoz elektrokotle je čistý, tichý, snadný na obsluhu a nenáročný na prostor.

U moderních elektrokotlů značky Wterm máte možnost napojit elektrokotle o výkonech 4-24 KW na zásobník s teplou užitkovou vodou nebo na tepelné čerpadlo.

Ideální jako doplňkový zdroj i jako vytápění pro energeticky nenáročné objekty
Kdy tedy sáhnout raději po elektrokotli místo po jiném typu vytápění?

Topení v malých bytech
Elektrokotel nevyžaduje moc prostoru a jeho provoz je tichý a čistý, není nutné budovat odvody spalinových cest ani dělat pravidelné revize.

Nízkoenergetické a pasivní objekty
Pro domy a firmy budované v souladu s nízkou energetickou náročností mají elektrokotle řadu výhod - např. možnost nastavit si nižší tarifní sazbu na spotřebiče.

Temperování nevyužívaných objektů
Udržovat nezámrznou teplotu v domě nebo firemním objektu je díky elektrokotlům velmi snadné. U moderních elektrokotlů existuje možnost ovládání na dálku, což oceníte zejména u chat a chalup.

Elektrokotel jako doplňkové vytápění
Vytápění domu elektrokotlem oceníte ve chvíli, kdy nemůžete přikládat do kotle na tuhá paliva, když se sníží účinnost tepelného čerpadla nebo když solární panely nemohou pracovat naplno.

Výkon a cena - nenechte se odradit
Oproti jiným typům má elektrokotel účinnost 99 %. Nejlepší cestou, jak vybrat optimální elektrokotel, je poradit se s výrobcem, který dokáže navrhnout optimální řešení z hlediska poměru cena/výkon.

Nabídka elektrokotlů Wterm


Wterm, s. r. o.
logo Wterm, s. r. o.

Jsme česká značka ohřívačů vody s více než 20letou tradicí. U našich výrobků se můžete spolehnout na vysokou kvalitu, dlouhou životnost a spolehlivost. V naší nabídce najdete ohřívače pro domácnosti i komerční prostory i veškeré potřebné příslušenství.

 
 
Reklama