Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Korado dodá lidem z oblastí zasažených tornádem otopná tělesa s výraznou slevou

Přední český výrobce a dodavatel otopných těles KORADO podpoří obyvatele Moravy, kterým tornádo poničilo domovy. Nabízí jim všechny své výrobky s mimořádnou slevou.

Lidé renovující svá obydlí tak mohou nakoupit otopná tělesa, konvektory a rekuperační jednotky. Pořídit si produkty společnosti KORADO s mimořádnou slevou bude možné do 31. prosince 2022.

Tornádo se jihem Moravy prohnalo 24. června večer. Zpustošilo obce Hrušky, Moravská Nová Ves, Lužice, Mikulčice a část Hodonína. Reakce společnosti ukázaly velkou solidaritu, a to jak jednotlivců, tak i firem. Do pomoci lidem v zasažených oblastech se zapojila i společnost KORADO. Proto lidem ze zasažených oblastí nyní nabízí své výrobky s mimořádnou slevou. Člověk, kterému tornádo prokazatelně poničilo obydlí, kontaktuje obchodního zástupce KORADO prostřednictvím papírového formuláře distribuovaného v zasažených obcích. Ten mu pomůže s vyřízením všech náležitostí a propojí ho s nejbližším velkoobchodem, kde si vybere ze sortimentu KORADO, co potřebuje. K získání výrobků s mimořádnou slevou je nutné předložit demoliční výměr nebo prokazatelné poškození objektu tornádem a trvalé bydliště v zasažené oblasti.

KORADO oslavilo loni 30 let od svého vzniku a zároveň 55 let od založení bývalého státního podniku Koventa, na který navázalo. Za tuto dobu vyrobila firma více než 40 milionů radiátorů. Stala se tak jedním ze tří největších evropských výrobců radiátorů. V posledních letech navíc KORADO rozšířilo portfolio produktů o konvektory a větrací a rekuperační jednotky. Velká část produkce jde na export a zahraniční trhy zahrnují téměř všechny kontinenty.

Více informací


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama