Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce na koupelnové radiátory

Koupelnové radiátory Laurens se vyznačují především originálním designem, variabilní funkčností, širokou nabídkou rozměrů s možností přizpůsobení radiátoru přesně “na míru“ a dlouhou životností.

Různé povrchové úpravy a barevná provedení v kombinaci s vhodnými designovými doplňky a ventily udělají z každého koupelnového radiátoru funkční a nepřehlédnutelný doplněk Vaší koupelny. 

Pokud jste právě uprostřed prací s rekonstrukcí domu či bytu nebo se chystáte vyměnit topný žebřík v koupelně, pak je právě teď ta pravá chvíle kdy radiátory řešit. Sluníčko a čas dovolených zrovna nevybízí k tomu aby měl člověk řešit topení, ale topná sezona se blíží a termíny dodání jsou v dnešní složité době velmi nejisté téma. 

Právě proto je vhodné začít s výběrem radiátorů právě teď, kdy Vám v Laurens velmi rádi pomohou s výběrem. Díky malosériové výrobě je možné nový radiátor uzpůsobit přesně již daným roztečím stávajícího potrubí. Více než 200 povrchových úprav dle vzorníku RAL je doplněno o další varianty povrchů vyvinutých přímo firmou Laurens, díky čemuž dostanete radiátor v nadčasovém designu uzpůsobený na míru všem vašim požadavkům za ceny, které běžně dostávají velkoobchodní řetězce.

Více informací


Laurens Designové Radiátory
logo Laurens Designové Radiátory

Proč si vybrat radiátor Laurens? Radiátor Laurens je nevšední radiátor pro všední den. U radiátorů Laurens klademe již od roku 1993 důraz především na spojení designu a vysokého výkonu. Radiátory z řady "New Technology" mají nejen nadčasový design, ...

 
 
Reklama