Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové internetové stránky českého zastoupení švédského výrobce tepelných čerpadel THERMIA

Web tepelna-cerpadla-thermia.cz vzniká ze spolupráce firem THERMIA a IVAR CS. Díky úspěchům na českém a slovenském trhu se značka Thermia dostává do povědomí zákazníků.

Webové stránky tepelna-cerpadla-thermia.cz jsou určeny pro koncové zákazníky. Mají poskytnout přehled o tepelných čerpadlech společnosti Thermia, vysvětlit jak tepelné čerpadlo funguje, zjednodušit nalezení optimálního řešení vytápění v konkrétní instalaci a umožňují i zaslání poptávky přímo na autorizovaného dovozce – společnost IVAR CS.

Spolupráce mezi společnostmi THERMIA a IVAR CS se datuje od roku 2014, kdy byl zahájen prostřednictvím společnosti IVAR CS prodej těchto kvalitních tepelných čerpadel na českém a slovenském trhu. Každým rokem se vzájemná spolupráce posiluje, a to nejen díky kvalitě těchto švédských tepelných čerpadel, ale rovněž technickému poradenství ze strany výrobce, servisní a distributorské síti v Čechách a na Slovensku.

Společnost Thermia vyvíjí, vyrábí a prodává tepelná čerpadla typu země/voda, vzduch/voda, vzduch/vzduch i voda/voda a je průkopníkem v oblasti geotermálních technologií od roku 1973. Během desetiletí v Thermia nainstalovali víc než čtvrt milionu systémů, do domácností rodinných domů až po instalace do velkých komerčních budov a objektů.

Společnost IVAR CS spol. s.r.o. je moderní dynamická společnost, která zásadním způsobem ovlivňuje prodej instalační techniky v České a Slovenské republice. Působí jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem podnikajících v oboru voda, topení, plyn, filtrace a úprava vody, čerpací technika, solární systémy, tepelná čerpadla, fancoily, klimatizace a rekuperace.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama