Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rekonstrukce plynovodu během jednoho dne

Rekonstrukce bez bourání, až 50% úspora proti klasické rekonstrukci. Jedna firma, jeden den, žádný bordel v domě a ani v bytě.

Zatěsnění starých šroubovaných plynovodů metodou BCG. Nic nového pro plynaře v oboru, tato metoda je v Evropě již více jak 35 let. I proto je záruka na další těsnost plynovodu po přetěsnění 25 let.

Kapaliny BCG jsou nástrojem pro řemeslníky, jak bez nutnosti bourání, kopání a hledání úniků nedestruktivně, rychle a levněji než je standard, pomoci zákazníkům s problémem.

BCG Gas 2000 je jedinou certifikovanou kapalinou pro plynovody. Napouští se do stoupacího potrubí a všude tam, kudy plynovod vede. Bez nutnosti cokoli kopat, vyměňovat, vybourávat, dokáže kapalina přetěsnit vyschlé šroubované netěsné spoje.

BCG Gas 2000 je řešení pro plynovody, které by se museli nákladně rekonstruovat, je řešením pro domy se zazděnými rozvody, je řešením pro obyvatele, kteří již mají své byty po rekonstrukci a nechtějí to opět bourat.

BCG Gas 2000 je výhodou pro bytové domy, SBD, SVJ a všechny, kteří jsou postaveni před problém s netěsným plynovodem, budoucí rekonstrukcí. BCG Vám ušetří až 50 % nákladů proti klasickým postupů.

BCG Gas 2000 napustíme do plynovodu, vypustíme, vysušíme, odtlakujeme, zprovozníme, předáme plynovod těsný – tudíž provozuschopný se zárukou na dalších 25 let.

Více na telefonu hlavního technika pro ČR – 602 25 25 09   

Zatěsnění šroubovaných plynovodů


BCG Technik s.r.o.
logo BCG Technik s.r.o.

Prodej kapalných těsnicích, čisticích a ochranných prostředků značky BCG. Speciální kapaliny na zatěsňování a čištění pitné vody, rozvodů topení a plynovodů, kanalizací, bazénů, nádrží, solárních systémů. BCG Kapaliny utěsní všechny druhy potrubních ...

 
 
Reklama