Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AC Heating: Rozšiřujeme náš tým

Sázíme na odbornost a inovativní přístup. Vytváříme chytrá řešení zvyšující životní úroveň, komfort bydlení a chránící životní prostředí.

Jsme česká společnost, která se zabývá výrobou,prodejem a instalací tepelných čerpadel vzduch/voda. Tepelná čerpadla jsou určena pro vytápění a chlazení rodinných, bytových domů, administrativních i průmyslových objektů. V dnešní době se řadíme mezi největší výrobce a dodavatele tepelných čerpadel vzduch/voda v České republice.

Oboru vytápění a tepelným čerpadlům se věnujeme od roku 2006. Naším cílem vždy bylo a je navrhovat inteligentní systémy nejen pro vytápění tak, aby byly použitelné téměř ve všech oblastech stavebnictví. Stále pracujeme na zvyšování technické úrovně a kvality svých výrobků a rozšiřujeme oblast jejich použití.

Aktuálně hledáme posily do oddělení realizace, obchodu a vývoje.

Máte zájem stát se součástí našeho týmu? Zašlete nám strukturovaný životopis mailem na LKuchynka@ac-heating.cz.

Za tým AC Heating
Hanka Fikarová

www.ac-heating.cz

Aktuálně nabízené pozice


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama