Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Flexalen, HRV, Izolace Thermaflex

Zastoupení společnosti Thermaflex International Holding bv pro Českou republiku. Prodej a technické poradenství - dálkové rozvody tepla, teplé a termální vody, primární a sekundární okruhy TČ.

Obchodní společnost PS&HS s. r. o. se ve své nabídce zaměřuje na řešení v oblasti distribuce tepelné energie a vybraný sortiment technického zařízení budov.

Základem naší nabídky jsou výrobky společnosti Thermaflex International Holding B.V., kterou na českém trhu zastupujeme.

Jedná se o systém plastového, předizolovaného potrubí Flexalen, určeného pro dálkové rozvody tepla, teplé a termální vody, primární i sekundární okruhy tepelných čerpadel, technické izolace Thermaflex a dále o systém HRV  - potrubní systém, pro řízenou ventilaci a rekuperací tepla v budovách.

Vzhledem ke spolupráci se specializovanými projekčními kancelářemi a techniky výrobce, jehož výrobky dodáváme na český trh, nabízíme zákazníkům pomoc při hledání optimálního řešení jejich projektů, a to jak s ohledem na technické požadavky a lokaci projektu, tak i na cenu.  
Kromě prodeje předizolovaného potrubí Flexalen, nabízíme i technické poradenství k instalaci, popřípadě zprostředkování montáže autorizovanou firmou. Ve spolupráci s techniky výrobce nabízíme a pořádáme školení zaměřené na svařování a montáž systému Flexalen systému HRV a technických izolací Thermaflex.

www.ps-hs.cz

Více informací


PS&HS s.r.o.
logo PS&HS s.r.o.

Zaměřujeme se na řešení v oblasti distribuce tepelné energie a vybraný sortiment technického zařízení budov. Základem naší nabídky jsou výrobky společnosti Thermaflex International Holding B.V., kterou na českém trhu zastupujeme. Jedná se o systém ...

 
 
Reklama