Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přihlaste se na školení zdarma pro topenáře

Woltair Academy na pražském Zličíně nabízí zdarma celodenní školení Instalace a základní principy fungování tepelných čerpadel, které je určené všem topenářům, chlaďařům a montérům tepelných čerpadel.

Woltair Academy v letošním roce rozšířila nabídku odborných školení v oblasti tepelných čerpadel a fotovoltaiky, jichž se mohou účastnit zájemci napříč stavebními obory. O kurzy je velký zájem, zejména o ty s tematikou navrhování a montáže fotovoltaických elektráren.

Nyní máte možnost absolvovat ve Woltair Academy zcela zdarma nové celodenní školení Instalace a základní principy fungování tepelných čerpadel, které vede Ing. Marian Formánek, Ph.D., vyučující na VUT Brno. Z důvodu velkého zájmu je první volný termín v polovině března.

V rámci školení se budete věnovat těmto tématům:

  • Funkce chladicího okruhu - jednotlivé komponenty
  • Varianty a druhy tepelných čerpadel
  • Hydraulické zapojení tepelných čerpadel
  • Ekonomické výhody tepelných čerpadel
  • Prohlídka tepelných čerpadel včetně funkční zkoušky

Vše si můžete následně vyzkoušet i v praxi, protože Woltair Academy je propojena s největším showroomem energetických zařízení v ČR, kde se seznámíte se širokým sortimentem tepelných čerpadel, která společnost Woltair nabízí.

Spolupracujte s námi

S Woltair se můžete nejen vzdělávat, ale také získávat vlastní zakázky na instalaci tepelných čerpadel nebo fotovoltaiky v rámci externí spolupráce. Odpadne vám tak složitá administrativa, domlouvání schůzek se zákazníky i objednávání materiálu. Hledáme topenáře, elektrikáře a montážní techniky fotovoltaiky.

Více informací

 
 
Reklama