Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Certifikace dřevních pelet ENplus® v SZÚ

Strojírenský zkušební ústav nabízí certifikaci dřevních pelet ENplus®. Certifikovaným firmám otevírá ENplus® dveře na mezinárodní trhy a zvyšuje konkurenceschopnost jejich výrobků.

Strojírenský zkušební ústav, s. p. poskytuje komplexní služby v oblasti certifikace dřevních pelet včetně vydání certifikátu ENplus®. SZÚ je uznán jako certifikační, inspekční a zkušební orgánem pro mezinárodní certifikaci dřevních pelet ENplus®. Pro tuto činnost tak SZÚ disponuje vlastní akreditovanou laboratoří a odborníky, kteří mají v této oblasti dlouholeté zkušenosti.

Certifikovaným firmám otevírá ENplus® dveře na mezinárodní trhy a zvyšuje konkurenceschopnost jejich výrobků. Dřevní pelety s certifikací ENplus® jsou u zákazníků velmi uznávané a vyhledávané.

Neváhejte se na SZÚ obrátit, chcete-li získat další informace nejen o certifikaci dřevních pelet.

Získejte certifikaci


Strojírenský zkušební ústav, s.p.
logo Strojírenský zkušební ústav, s.p.

Jsme jednou z největších akreditovaných zkušebních a certifikačních organizací v České republice s širokou mezinárodní působností. Své služby nabízíme v oblastech posuzování shody výrobků, uvádění výrobků na trh, zkušebnictví, certifikace a odborného dohledu.

 
 
Reklama