Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Netopte ruským plynem, topte českou peletou!

Otázka zajištění dostatku plynu a jeho ceny nebyla v novodobé historii aktuálnější.

S ohledem na současnou válečnou situaci na východě Evropy a hrozba omezení či dokonce zastavení importu ruského plynu, který zastává více než 40% dodávek do EU, vyvstávají dvě důležitá fakta: 

  • cena plynu bude růst
  • doba alternativních zdrojů nastala

V České republice máme naštěstí odpovídající řešení. České pelety! Ty se stávají v poslední době čím dál populárnější. Každým rokem přibývá domácností, ale také penzionů, bytových domů či firemních objektů, které přešly na peletové vytápění. Peleta je a bude v porovnání s plynem levnější a cenově stabilní dostatkovou surovinou. Je ekologičtější než uhlí a pohodlnější než dřevo. Co do tepelného komfortu se může vyrovnat vytápění plynem. Kompaktně zabalené čisté pytle s peletami vám budou dovezeny až k vám domů, kde si je uložíte na přístupné místo. Poté už jen pelety nasypete do určených zásobníků kamen a kotlů a přidáváte v závislosti na spotřebě. Výhodné je nakoupit větší zásoby v letních měsících, kdy ceny bývají nižší.


Společnost LIPOVICA vám může nabídnout široký sortiment peletových kamen a kotlů k vaší zaručené spokojenosti. Od malých kamen vytápějící místnost horkým vzduchem, přes kamna napojená na otopnou soustavu, až po plnohodnotné vysoce výkonné kotle do větších objektů.


Přestaňme být závislý na drahé a do budoucna možná nedostatkové komoditě!


Buďme věrni českému palivu, které tu pro nás vždy bude!


Vaše LIPOVICA trade s.r.o.

Více informací


LIPOVICA trade s.r.o.
logo LIPOVICA trade s.r.o.

Nabízíme designové hliníkové radiátory do interiérů i koupelen a topné tyče s dotykovým ovládáním. Sortiment zahrnuje také plynové radiátory, kotle, sporáky a krbová kamna.

 
 
Reklama