Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

HEXONIC CZ na ROMTHERM 2022

Setkejte se s námi osobně a zjistěte více o inovativním výměníku tepla JAG. Uvidíme se v Praze v Letňanech, v Olomouci a Brně.

Od 24. do 27. března představujeme naše nové inovativní výměníky tepla JAG se speciálními deskami v Bukurešti, v Rumunsku.

Opláštěné deskové výměníky tepla JAG F jsou novým revolučním řešením, které zajišťuje nejen zvýšenou turbulenci průtoku, ale má i rozšířenou teplosměnnou plochu.

Inovativní projekt ražení teplosměnné desky JAG, který je výsledkem více než šestiletého vývoje výrobku, umožňuje získat kompaktnější, lehčí a především účinnější výměník tepla, je možné ho dokonale přizpůsobit individuálním požadavkům. Nový "zoubkovaný" vzor kanálů zvyšuje turbulenci proudění, zlepšuje se tak přestup tepla a snižuje tvorba usazenin.

Další výhodou je rozšířená teplosměnná plocha a snížení celkových tlakových ztrát. Rozebíratelný výměník tepla JAG F má také řadu nových technických řešení pláště, díky nimž je vysoce výkonný rozebíratelný deskový výměník tepla JAG F spolehlivým řešením pro mnoho aplikací.

Zjistěte více na našich webových stránkách  najde zde i odkaz na návrhový software CAIRO.

 

Potkat se budeme moct ještě 19.4. na Aquatherm Praha v Letňanech nebo 27.4. v Olomouci na akci Dny teplárenství a v Brně na veletrhu Ptáček.

Těšíme se na vaši návštěvu!

 


HEXONIC CZ s. r. o.
logo HEXONIC CZ s. r. o.

SECESPOL se změnila v HEXONIC. Společnost HEXONIC CZ je významný výrobce protiproudých trubkových spirálových, trubkových a deskových výměníků tepla v zastoupení firmy Hexonic Gdaňsk soustředící se na ohřev, vytápění, chlazení a další aplikace.

 
 
Reklama