Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SONNIGER - prezentace 3D modelu HEATER, GUARD a GUARDPRO v živých projektech virtuální reality

Zkoumáme nové možnosti, jak zatraktivnit prezentaci jednotek HEATER, GUARD a GUARD PRO. Zde je tedy nové řešení pro prezentaci 3D modelu HEATER, GUARD a GUARD PRO.

Níže naleznete stručný návod, jak lze tento nástroj použít!


Navštivte prosím výše uvedené stránky, získáte „on-line“ přístup k zobrazení 3D modelu vzduchové clony GUARD - můžete vidět jednotku z různých perspektiv, můžete ji otáčet, kontrolovat rozměry atd.

Virtuální realitu clony GUARD můžete používat i na svém mobilním telefonu. Opravdová zábava začíná, když na svém mobilním telefonu naskenujete níže uvedený QR kód - model GUARD 3D můžete umístit do svého aktuálního obrázku a vytvořit vizualizaci GUARDu v projektu živé virtuální reality.

Zde je několik příkladů živé vizualizace, kterou můžete vidět na svém mobilním telefonu - Stačí si vybrat aktuální pohled a vložit vzduchovou clonu GUARD do požadované polohy pohybem 3D modelu prsty. Získáte dokonalou vizualizaci vaší instalace clony GUARD.


SONNIGER Czech Republic
logo SONNIGER Czech Republic

Výrobky pro průmyslové vytápění od firmy SONNIGER - teplovodní ohřívače HEATER nebo vzduchové a průmyslové clony GUARD pro umístění a udržení tepelné bariéry u vchodu do budov nebo průmyslových objektů. Různé možnosti regulace – pro jednotky HEATER ...

 
 
Reklama