Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla Mitsubishi Electric s technologií Zubadan Inverter

Patentovaná technologie Zubadan Inverter představuje to nejlepší, co Mitsubishi Electric v současnosti nabízí ve svém sortimentu TČ vzduch-voda.

Chladicí okruh, vybavený výměníkem HIC a kompresorem se vstřikováním chladiva, je schopen udržet stabilní hmotnostní tok chladiva i při nízkých venkovních teplotách. Díky tomu TČ Zubadan Inverter mají špičkový výkon v celém provozním rozsahu a jmenovitý topný výkon je k dispozici i při teplotách venkovního vzduchu až -15 °C. Zubadan Inverter je vhodný i pro použití v extrémních klimatických podmínkách, protože provoz je možný až do teploty venkovního vzduchu -28 °C.

K mimořádné spolehlivosti TČ Zubadan přispívá také optimalizované odmrazování. Intervaly mezi jednotlivými odmrazovacími cykly lze prodloužit až na 150 minut a dobu trvání každého jednotlivého cyklu lze ve srovnání s běžnými jednotkami zkrátit až o 50 %.

TČ vzduch-voda Zubadan Inverter poskytují výstupní teplotu vody až 60 °C, což je zpravidla dostatečné i při použití s běžnými radiátory. Zubadan je perfektní volbou pro modernizace stávajících topných soustav, ale i pro novostavby.

TČ split Zubadan Inverter jsou k dispozici s chladivem R410a (výkony 8 a 11 kW) a R32 (výkony 6, 8, 10, 12 a 14 kW). Díky nové konstrukci venkovní jednotky s jedním ventilátorem se vyznačují tichým chodem. Lze je kombinovat s širokou paletou vnitřních jednotek ECODAN.

Více informací


CS-MTRADE, s.r.o.
logo CS-MTRADE, s.r.o.

Společnost CS-MTRADE, s.r.o. se sídlem v Pardubicích je od roku 2005 autorizovaným distributorem společnosti Mitsubishi Electric B. V. Europe, Germany Living Environment Systems pro ČR a SR. Zabýváme se dovozem a prodejem klimatizačních systémů, tepelných ...

 
 
Reklama